Η εταιρεία

Η εταιρεία ΜΚαπετανάκης Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε από τον Μιχαήλ Καπετανάκη το 2020 στο Ηράκλειο Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και στεγάζεται στην οδό Κομνηνών 52.

Δραστηριοποιείται και καλύπτει υπηρεσίες μηχανικού όπως την κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών έργων, τοπογραφικές αποτυπώσεις, την μελέτη κτηρίων και έκδοση αδειών δόμησης, την τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών, την έκδοση πιστοποιητικών «Ενεργειακής Απόδοσης», και την διεκπεραίωση διαδικασίας για ένταξη σε προγράμματα χρηματοδότησης όπως το  «Εξοικονομώ-Αυτονομώ». Επίσης δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων, όπως επίσης, παρέχει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

Δεσμευόμαστε για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, προσφέροντας λύσεις με υλοποιήσιμο πρόγραμμα, εργονομικό σχεδιασμό, άριστη ποιότητα κατασκευών και συνέπεια στην συνεργασία μας.

Αρχή της εταιρίας είναι να λειτουργεί με τα καλύτερα επίπεδα ασφαλείας, εξελιγμένα προγράμματα αρχιτεκτονικής σχεδίασης και τοπογραφίας, πρότυπους τρόπους κατασκευής, συντήρησης και ανακαίνισης κτηρίων για το καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος του πελάτη.

Θεωρούμε καθήκον μας την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας, κατανοώντας τις επιθυμίες τους, ώστε να προσφέρουμε λύσεις σύγχρονες, οικονομικά βιώσιμες και αποδοτικές. Η υλοποίηση των υποσχέσεων της ΜΚαπετανάκης Ι.Κ.Ε. με συνέπεια και αξιοπιστία, αποτελεί το θεμέλιο λίθο της εταιρίας.